14 Jaar innovatie en ervaring
in creatieve schoolacties,
dat merkt u!

Uit de praktijk

Bekijk onze facebook-pagina, artikelen van internet en uit de kranten, reacties op twitter en van deelnemers, aanbevelingen van goede doelen, onze samenwerking met War Child en CliniClowns.... En u weet dat het goed zit! Tekenfund is de enige juiste keuze.

Gelezen in de krant en op internet

Sociale media en reacties van deelnemers

Leuk! Bekijk een aantal recente MEGA-posters

Scholen aan het woord

De UNIEKE voordelen van Tekenfund

Een eigentijdse creatieve actie zonder alle pijnpunten die u ervaart van andere acties. Tekenfund is creativiteit en fun!

Makkelijkst te organiseren

Gegevens doorgeven, actiefolders uitdelen en spulletjes uitdelen.. Veel meer is het niet. Tekenfund levert per kind wat in de webwinkeltjes is verkocht. Het team en de organisatie worden niet belast met het invullen van bestellijsten en het tellen van retouren en contant geld. De financiën kloppen altijd...

100% veilig voor kinderen

Met een druk op de knop nodigen kinderen (eventueel samen met hun ouders) familieleden en kennissen uit om een kijkje te komen nemen naar hun kunstwerk. Sponsors kunnen daar alle spulletjes bekijken, bestellen en afrekenen. Kinderen hoeven voor de verkoop niet langs vreemde deuren en ook niet met contant geld over straat.

Geen enkel risico

Waar u zich bij andere acties welzeker zorgen moet maken, om het contante geld en het retourneren van onverkochte artikelen, kunt u bij Tekenfund rustig achterover leunen. Tekenfund levert enkel wat besteld en betaald is. De school loopt dus geen enkel risico, hoeft niets voor te financieren en maakt altijd winst vanaf de eerste verkoop!

Minimale belasting team

Lijsten invullen, geld tellen, retouren verzamelen, het is allemaal verleden tijd! Dankzij de webwinkeltjes gaat alles automatisch. De leerkracht kan zich bezig houden met de creatieve invulling en het eventueel monitoren van zijn of haar klas. Heel de administratieve rompslomp voor zowel het team, de organisatie én de kinderen, is verdwenen. Zo hoort eigentijds actie-voeren te zijn.

Hoogste opbrengst

Tekenfund was ooit een kaartenactie maar de vraag naar kaarten neemt ieder jaar af. Nu is er meer keus in de webwinkeltjes... een groot succes! Er worden bv. al 2x zoveel mokken verkocht dan kaarten! Dat zegt genoeg. Meer eigentijdse bruikbare artikelen, zorgen voor enthousiastere kopers, een hogere opbrengst en nog fierere kinderen.

100% Fun

Wat is er nou plezanter dan je eigen webshopje waar je je eigen kunst verkoopt. Spulletjes die je zelf hebt ontworpen, daar kun je fier op zijn! Bovendien, wel zo sympathiek:

  • Altijd gratis kaart: voor ieder deelnemend kind, ongeacht de verkopen.
  • XXL MegaPoster met alle kunstwerkjes gratis voor school!

Tekenfund: koploper in creatieve schoolacties

Tekenfund is de oudste en grootste aanbieder van creatieve geldinzamelingsacties voor onderwijs en kinderopvang. Ruim 180.000 kinderen van 1200 scholen en instellingen doen jaarlijks mee, vanwege het gemak, de hoge opbrengsten en het ontbreken van enig financieel risico.

Maar bovenal vinden deelnemers een Tekenfund-actie gewoon tof om te organiseren. Kinderen, ouders, organisatie en team voelen zich direct betrokken. Met als resultaat: mooie tekeningen, trotse kunstenaars, aantrekkelijke eindproducten en dus een geweldige opbrengst!

Tekenfund streeft ernaar om systeem en dienstverlening steeds verder te verbeteren en nog grondiger af te stemmen op de wensen van onze deelnemers. Zo zijn sinds 2015 alle administratieve werkzaamheden voor het team geschrapt, werden de klassenwebsites helemaal vernieuwd en zijn er weer een aantal toffe artikelen aan het webshopassortiment toegevoegd. Zo is er voor iedereen voldoende keus en is er een leuk aandenken te koop voor elk budget.

» Tekenfund van jaar tot jaar

Veel gestelde vragen

Wanneer kunnen we onze school het beste inschrijven?

Heeft u een periode of thema in gedachten? Dan kunt u zich het beste direct inschrijven. Aangezien de ruimte beperkt is, en er op basis van inschrijvingen capaciteit wordt gereserveerd kunt u er door uw inschrijving zeker van zijn dat uw actie door kan gaan. U kunt uw school online inschrijven of door contact op te nemen met 011-360818.

Zijn er kosten verbonden aan een Tekenfund-actie?

Nee! Een actie organiseren kost niets. Wij sturen u gratis het tekenpakket toe, komen de tekeningen bij u ophalen, drukken voor u de actiefolders en zorgen voor de webwinkeltjes. Alle verkochte artikelen leveren we ook gratis bij uw school af.

Betaalt Tekenfund ook de verzendkosten?

Ook de verzendkosten van de folders, de artikelen en andere materialen worden door Tekenfund betaald. Zijn de tekeningen klaar, dan komen we die zelfs bij u ophalen.

Is deelname vrijblijvend?

Deelname aan een Tekenfund-actie is vrijblijvend zowel voor de school als voor de kinderen en kopers. Wij vragen u enkel na het inschrijven contact op te nemen wanneer u actiedata verschuift in verband met de planning van onze productiecapaciteit.


» Meer antwoorden op uw organisatorische vragen
 

Veelgestelde vragen ouders en klanten

Ik heb iets in een webwinkel van Tekenfund besteld. Hoe en wanneer krijg ik het geleverd?

Aan iedere Tekenfund-actie is een einddatum gekoppeld. Deze datum is door de organisatie zelf bepaald. Twee weken na deze datum worden de bestelde artikelen op school geleverd. Deze zijn per kind verpakt in een plastic tasje. Levering van de bestelling aan kopers vindt dus plaats via het kind en niet via de post of een pakketdienst.

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling goed is verlopen?

U krijgt van iedere bestelling in de webwinkel een bevestiging per mail. Mocht u toch nog twijfelen of de bevestiging niet ontvangen hebben, dan kunt u eventueel via het kind informeren naar de status van uw bestelling. Het kind kan namelijk heel eenvoudig zien in zijn eigen website wie er wat besteld heeft.


» Meer antwoorden op vragen van ouders en klanten

Contact met Tekenfund

Heeft u na het lezen van 'veelgestelde vragen' nog vragen die niet beantwoord zijn of opmerkingen? Wilt u meer weten over een Tekenfund-actie bij u op school? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of bel 011-360818.

Breng iemand op de hoogte!

Is Tekenfund ook iets voor uw school? Wilt u een collega laten zien hoe tof het is? Hier kunt u een collega, vriend(in) of leerkracht van uw school op de hoogte brengen van de Tekenfund-actie.